A boldogság legyen a Te mindennapi valóságod!

A Hogyan valósítsam meg…? kérdésre találhatsz válaszokat.

Szolgáltatások

Miben segíthetek Neked személyes találkozó keretében?

A rengeteg spirituális, ezoterikus, tudományos módszer megismerése és magamon kipróbálása során arra jutottam, hogy végső soron a helyzetek, okok, miértek tudatos felismerése, értelmezése ami közös a módszerekben és lényegét tekintve a tudatosítás hozhat eredményeket. A tudatosítás a kulcs, az alfa és az omega.

Az általam ismert rendszerekből az adott helyzetedre találhatok módszereket, amelyek segíthetnek Neked hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, önállóbb, szabadabb, örömtelibb életed legyen!

Első alkalommal részletesen megbeszéljük, hogy mi lenne az igényed, mi az elvárásod, mi az ami foglalkoztat. Bármilyen téma lehet, mivel az alapelveket és az általam ismert elemzési technikákat, más módszereket felhasználva lehetek segítségedre válaszokat találni a Téged foglalkoztató kérdésekre.

Nehéz konkrétabbat írnom, mivel minden helyzet más és elég sok módszert ismerek, amelyeket ráadásul finomhangolok és hozzáigazítokaz adott helyzethez, így ezeket inkább vagy email-en egyeztessük vagy az első ingyenes konzultáció keretében (természetesen bármilyen kötelezettség és feltétel nélkül!) Kipróbálod?

Előfordult már Veled, hogy olyan kérdések merültek fel benned, amelyeket ha feltettél a környezetedben levőknek, még a kérdésedet sem értették? Lehetséges már találkoztam hasonlóval és elképzelhető, hogy vannak válaszaim.

A világot szerintem működtető alapelveket leírtam a honlapomon. Az igazi mondanivalójuk megértése, átérzése, az ember mindennapi életében előforduló helyzetekben való megjelenésük már más kérdés. Külső személyként segíthetek Neked, hogy mi az amit másképpen értelmezel, figyelmen kívül hagysz, vagy bármi egyéb diszharmónia ami felmerül személy szerint Nálad, a konkrét élethelyzeteidben. Mivel a módszerek rugalmasak, gyakorlatilag bármilyen élethelyzetben segítséget nyújthatnak.

Az élettapasztalatom foglaltam össze néhány gondolatban, a világnézeti rendszeremet igyekeztem tömören és érthetően bemutatni. Rengeteg munkám, energiám van benne, mindent nem lehet leírni róla, így vannak olyan részei, amelyek sosem tudnak kikerülni a honlapra. A kimaradt részek is rengeteg pluszt adhatnak Neked, ezekről is tudunk egyeztetni.

Igyekszem az alapelvek mentén élni a mindennapi életemet, mivel fontosnak tekintem ezeket. A megvalósításuk persze messze nem megy tökéletesen, de néha sikerül elkapnom a fonalat. Megmutathatom, hogy az én életemben ezek hogyan érvényesülnek, miként működtetem az alapelveket.

Ha eleged van az ezotériából, spiritualitásból és nem tudod hogyan tovább, keress meg mindenképpen!

Igazából okot sem kell tudnod megfogalmaznod. TE vagy a fontos! Örülök ha írsz, és egyeztethetjük hogy mire lenne igényed.

Végzettségeim

Államilag elismert felsőoktatási képzésen közgazdasági főiskolai diplomát szereztem.

A Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem teljes képzését elvégeztem, ahol Szellemi gyógyító – parapsychológus (Lélekgyógyító) végzettséget szereztem. Elismert képzés és a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem által kiadott oklevél az akkori törvények szerint szabályosan került kiállításra, de nem akkreditált képzés és államilag nem elismert diploma. Iskolarendszeren kívüli képzésről van szó, így az erre vonatkozó szabályok érvényesek rá.

Elvégeztem, részt vettem még további tanfolyamokon, képzéseken spiritualitás, ezoterikus témakörökben (bővebben a Rólam részben). Ezek kivétel nélkül az akkori szabályoknak megfelelő képzések voltak, de nem akkreditált képzések és államilag nem elismert tudást adnak.

Első találkozó INGYENES!​

(Feltételek nélkül)

A további találkozók díja: 8 ezer Ft / 90 perc

Gyakran ismételt kérdések

GY.I.K.

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz magadnak, mert olyasmiket találhatsz nálam, amit másfelé elszórtan és több helyről tudnál összeszedni. Átfogó és rendszerezett ismereteim vannak. Összefüggésekre vezethetlek rá, amelyekkel irányíthatod az életedet.

Egy hasonlattal élve: a különféle spirituális szemléletben alapvetően egy autó részeinek fenntartására, átalakítására kapsz útmutatót: pl. króm dísztárcsákat használj, cseréld ki az olajat 10 ezer km után, ha kigyullad egy figyelmeztető jel akkor vidd szervizbe, a kopott alkatrészek helyett ajánlott inkább modern verziókat használni, tegyél be ülésfűtést stb.

Ha már sok ezoterikus tudással rendelkezel, tehát van egy szép autód, akkor hogyan tovább?

Tőlem az autóvezetésre, a közlekedési szabályokra, a tájékozódásra, az úticélod biztonságos és gyors elérésre kaphatsz ötleteket. A szépen kipofozott, felújított kocsid használatát mutathatom meg, hogy tényleg igazi örömet tudjon okozni, azaz hosszabb távon megvalósuljon a mindennapi boldogságod!

Használom a spirituális kifejezéseket, amelyek sokszor közhelyesnek hatnak. Viszont ezekre én más megközelítésben tekintek, más szempontból, amelyek eddig valószínűleg nem tűntek fel Neked. A közlekedésben is használni kell az autót és a hozzá kapcsolódó fogalomrendszert, de vezetés közben nem az alkatrészek cseréjén van a hangsúly, hanem a biztonságos utazáson, amelyhez szükségesek az alkatrészek.

Csak felsorolásképpen néhány, nem teljes a lista: agykontroll, agykontroll villámolvasás, meditáció, relaxáció, Hellinger családállítás, reiki, antropozófia, szellemtudomány, szakrális geometria, jobb agyféltekés rajzolás, enneagram, jóga, tarot, asztrológia, kérdő asztrológia, számmisztika, holisztikus masszázs, lélekmasszázs, kronobiológiai pszichogenetika, vegetáriánus, vegán étrend, böjt, coaching, célkitűzések, meditációs technikák, mindfulness, stresszoldás, vizualizáció, pszi sebészet, energetikai blokkoldások, energetikai harmonizálások, ingázás, kabbala, sámánizmus, halálközeli élmények, urino terápia, angyal gyógyítás, Bach virágterápia, symbolon kártya, angyal kártyák, programozási technikák, Mesteri Elme extraszenz olvasás és tanulás, kínai medicina, arcelemzés, kínai metafizika, kínai univerzizmus, extrapszichológia, különböző önismereti tréningek, a spirituális ezoterikus fesztiválok, táborok, tűzönjárás.

Természetesen! Szerintem nincs olyan, hogy nehéz eset, csak a körülményeket kell részeletesen feltárni. Felelőtlenség lenne bármit ígérnem, de megvizsgálom a helyzetedet. Nem kockáztatsz semmit, erre való az email-es egyeztetés vagy az ingyenes konzultáció.

Én nem foglak keresni utána, ahogy gondolod, Rád bízom. Nincs feltétele az első ingyenes találkozónak.

Az általam használt módszerek, elvek megengedik a rugalmasságot, így Rád bízom, ahogy érzed. Ha magadtól nem jelentkezel, én sosem foglak megkeresni, hogy mikor jössz? Sosem fogok „számon kérni” Rajtad semmit, akármennyi idő is telt el az előző találkozó óta.

Nem vagyok tagja pártnak, egyháznak, alapítványnak, felekezetnek, egyesületnek, csoportosulásoknak és hasonlóknak.

Minden a Te személyiségedre illeszkedik, az egyéni sajátosságokat és helyzeteket maximálisan figyelembe veszem. Nálam nincs futószalag.